Hoofd inhoud

Wie zijn wij

Sinds 1990 is Vasto Natuursteen dé specialist in natuursteen voor uw interieur en exterieur. Onze kracht: we hebben het hele proces in eigen beheer. En dat is uitzonderlijk in deze branche. Van import tot oplevering, inclusief bewerking en plaatsing: wij verzorgen het graag voor u.

Kwaliteit staat bij ons continu hoog in het vaandel. Tijdens onze bezoeken aan groeven in het buitenland, bij de bewerking in onze werkplaats, tijdens het plaatsen door onze stelploegen. Onze ervaring, kennis en passie voor het vak leveren u een prachtig eindproduct, waarvan u jarenlang zult genieten!

Natuursteen kent talloze toepassingen. Door de hardheid en andere kenmerken verschillen de mogelijkheden per steensoort. Vasto heeft de kennis in huis om u advies op maat te geven. We staan voor u klaar in onze showroom!


 

 

Plaatwerk

 Tegelwerk

Vasto werkt o.a. intensief samen met een
groot aantal keukenzaken, waarvoor wij
aanrechtbladen vervaardigen.

Ga naar

Een natuurstenen vloer van Vasto is een
aanwinst voor uw woning, winkel of
kantoor.

Ga naar

 
 

Beroepenwedstrijd Natuursteenbewerken 2015

Vrijdag 6 en Zaterdag 7 Maart hebben twee van onze leerlingen meegedaan met de Beroepenwedstrijd Natuursteenbewerken 2015. Twee dagen lang duurde de wedstrijd voor de eerste prijs, welke recht geeft op deelname in Augustus aan de internationale Beroepenwedstrijd Worldskills in Brazilië. Van de vijf kandidaten zijn twee van onze leerlingen: Jamie Stolk derde en Amjad Abdow vijfde geworden. De winnaar is wederom uit de stal van Slotboom Steenhouwers BV uit Winterswijk en is Jordy Weevers. Wat op zich niet vreemd is, omdat ze in dat bedrijf niet anders doen dan restauratie en renovatie van natuursteen, dus daar hakken ze de hele dag. Dit ambachtelijke steenhouwwerk is zeker niet de specialiteit van Vasto, dat juist met moderne CNC machines natuursteen verwerkt tot werkbladen. Wij zijn daarom extra trots dat onze leerlingen zich geplaatst hadden en een goed resultaat neergezet hebben, terwijl zij het hakwerk enkel en alleen op school geleerd en beoefent hebben.